Снимка ПиксабейВсички пристигащи със самолет в Турция трябва да изпълнят едно

...
Снимка ПиксабейВсички пристигащи със самолет в Турция трябва да изпълнят едно
Коментари Харесай

Турските власти изискват електронен формуляр при пристигане със самолет

Снимка Пиксабей

Всички идващи със аероплан в Турция би трябвало да изпълнят едно наложително условие на локалните управляващи, обвързвано с пандемията от ковид.

От през днешния ден турските управляващи вкарват условие към всички пасажери, влизащи в Република Турция през въздушна граница - до 72 часа преди полета да попълнят формуляр за регистрация на следния интернет адрес: .

Попълненият формуляр следва да бъде разпечатан или изтеглен на мобилно устройство и да бъде възложен на авиопревозвача преди качване на борда на самолета. При непредставяне на формуляр или ненадлежното му попълване, на пасажерите може да бъде отхвърлен достъп до територията на страната.

От условието за попълване на формуляр са освободени директните пасажери, оповестяват от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Напомняме, че от 28 декември 2020 година всички пасажери, идващи със самолетните линии, а от 30 декември 2020 година всички пасажери, влизащи през сухопътните граници, следва да показват отрицателен PCR Sars-CoV-2 тест, изработен в границите на 72 ч. преди пътуването, написа Novini.bg.

Негативен PCR Sars-CoV-2 тест не се изисква за деца до 6-годишна възраст, както и за пътуващите със аероплан пренос, ако не напущат трансферната зона на съответното летище. Освободени от това условие са и членовете на екипажа на въздухоплавателни и на морски плавателни средства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР